Select Page

Mijn naam is Henk Bok, en ik woon bij het Wilhelminapark in hartje van Utrecht. Ik ben 17, dus op mijn eerste dag al meteen wereldrecordhouder voor jongste stagiair bij Koekepeer.

Ondertussen zit ik op het tweede jaar van mijn opleiding Mediavormgever. De richting die ik heb gekozen is audiovisuele vormgeving. Ik ben nu al een aantal jaar bezig met het maken van videos, dus het was voor mij niet een hele moeilijke keuze om te starten met deze opleiding, en zo zit ik nu hier bij Koekepeer.

Ik ben niet zo’n fan van festivals als Raphaël, maar dat betekent zeker niet dat ik er niet van houd om te luisteren naar muziek. Een aantal artiesten die ik zou aanraden aan iedereen die wat nieuwe muziek wil ontdekken zijn: Röyksopp, Death Grips, Black Moth Super Rainbow, dom$olo, Nouveau Cliché/Solitaire, DJ Smokey en Flying Lotus. (Geen dank!)

Ik ben altijd bezig met het maken van dingen. Maar als je me op een willekeurig moment zou vragen waar ik mee bezig ben is de kans groot dat ik World of Tanks zit te spelen en dat ik in een Skype call zit met een aantal vrienden. Als dat niet zo is dan ben ik waarschijnlijk bezig met het maken van Call of Duty edits, of dan zit ik dingen te maken met Cinema 4D. Als je een idee wil krijgen van wat voor dingen ik allemaal maak in mijn vrije tijd moet je even kijken naar mijn nieuwe YouTube kanaal.

Ik zou bij Koekepeer graag zo veel mogelijk ervaring opdoen met animeren/motion graphics. Daarnaast wil ik gewoon meewerken aan alles dat er bij Koekepeer wordt gedaan. Ik hoop vooral dat de Henk van nu onder de indruk zou zijn van de dingen die ik volgend jaar kan maken.


Inspiratie nodig? Schrijf je in voor de Koekepeer nieuwsbrief.
Ideaal voor een korte pauze, boordevol inspirerende artikelen en content. Geen spam, beloofd.