Selecteer een pagina

Begin je week energiek met het infuus. Koekepeer komt iedere maandag met een dosis inspiratie om de week goed te beginnen. Inspirerend werk met verhalen die van jou of mij kunnen zijn.

Wrapped in Love

Om de nieuwste collectie te vieren, heeft Burberry een campagne gelanceerd met een groep LGBT jongeren. In de video zien we zoenende en dansende jonge koppels, ze bediscussiëren wat het betekent om verliefd te zijn, terwijl ze allemaal verpakt zijn in Burberry’s nieuwste collectie.

Explore the night

Het Australische openbaar vervoersbedrijf Public Transport Victoria stuurde 58 mensen met een camera en een vervoersbewijs op pad voor een nacht in Melbourne. Ze vroegen de mensen om de stad te verkennen, te ervaren en te documenteren tot de zon opkwam. Dit resulteert in een menselijke video die wordt ingezet om de 24-uurs verbinding in het weekend te lanceren.

Het lot van Kjeld

Lotto heeft tijdens de Olympische Winterspelen een mini-documentaire gelanceerd met topschaatser Kjeld Nuis. Een mooi videoportret je een klein inzicht krijgt in het leven van onze nieuwe goudenmedaillewinnaar.


Inspiratie? Schrijf je in voor de Koekepeer newsletter.

Ideal for a short break, packed with inspiring articles and content. No spam, promise.