Select Page

Begin je week energiek met het infuus. Koekepeer komt iedere maandag met een dosis inspiratie om de week goed te beginnen. Inspirerend werk met verhalen die van jou of mij kunnen zijn.

Anything But Sorry

In een video voor de Canadian Down Syndrome Society vertellen mensen met het syndroom van down wat je absoluut niet moet zeggen tegen ouders met kinderen die het syndroom van down hebben.

Hiv-restaurant

In Toronto is afgelopen week een hiv-positief pop-up restaurant geopend. In dit restaurant wordt je eten bereid door chef koks die hiv-positief zijn. Deze pr-stunt is het antwoord op een onderzoek waaruit blijkt dat de helft van de Canadezen geen eten wil consumeren dat bereid is door mensen die hiv-positief zijn. Dit terwijl al lang is bewezen dat hiv niet bij het bereiden van eten kan worden overgedragen.

The job Interview

Ter promotie van de nieuwe reality show “The Job Interview” plaatste TV-zender CNBC een glazen hok op de straten van New York. In dit glazen hok nodigde CNBC echte mensen uit voor een echt sollicitatiegesprek voor een echte baan. Dit om aan te tonen hoe spannend het is om een sollicitatiegesprek te voeren als er honderden mensen meekijken. Laat staat als je weet dat er miljoen mensen naar je kijken op TV.

Inspiratie? Schrijf je in voor de Koekepeer nieuwsbrief.

Ideaal voor een korte pauze, boordevol inspirerende artikelen en content. Geen spam, beloofd.