We zijn altijd op zoek

Werken met Koekepeer

Werken met Koekepeer

Waarom zou je bij / met Koekepeer willen werken?

  • Je wilt kontschoppende content maken
  • Je bent niet bang om hard te werken
  • Je neemt je verantwoordelijkheid
  • Je houdt van de gezelligheid en de kameraadschap van een klein team

 

 

 

Getalenteerde freelancers

Koekepeer HQ, Amsterdam
Leuke gesprekken, nieuwe inzichten, inspiratie. Wij staan altijd open voor nieuwe mensen en ideeën. Vooral om kennis te maken met videomakers, conceptdenkers, mensen met rare stemmen, copywriters en grapjassen.

Zak chips

Als je een AI-nerd bent die graag voor een aansprekend reclamebureau wil werken, of een creatief genie die nu vooral op de bank hangt met een zak chips en Xbox? Op dit moment zoeken we die niet, sorry;-). Toch willen we je wel leren kennen! Voor als we helemaal in de AI duiken. Of een tweedehands bank met chips en kruimels zoeken. Stuur een mail waarin je duidelijk uitlegt wie je bent en wat je voor Koekepeer kan betekenen.

Stagiair CMD

Koekepeer HQ, Amsterdam
Het bloed pompt door je nek. De palmen van je handen worden vochtig. Je ademt nog een keer diep in. Alles onder controle. De opdrachtgever komt de trap af en zegt dat ze benieuwd is naar wat je hebt bedacht. De pitch is het mooiste deel van het reclamevak.

Ninja

Je bent een allround creatief (m/v) met voorliefde voor video. Niet elk idee is briljant, maar gelukkig ben je handig genoeg om midden in de nacht je hersenspinsels op te schrijven. Bullshit of geniale ingeving? Een goede creatief is niet bang.

Stagiair AV

Koekepeer HQ, Amsterdam
Je wilt mooie dingen maken. In je vrije tijd film en fotografeer je met je DSLR. Je fotografeert natuurlijk ook met je telefoon, maar hoewel we zo’n ding nog steeds een telefoon noemen gebruik je deze vooral voor wat je er verder mee kan.

Opstaan

Hoewel je tijdens je opleiding opdrachten krijgt en aan je portfolio werkt zijn wij benieuwd naar wat je naast je opleiding doet. Waar sta je ‘s morgens voor op? Reizen, gamen, sporten? Knutsel je aan je eigen kleding, maak je muziek, of heb je iets met rare kapsels? Gaaf! Vertel ons wie je bent.

Hard werken en zon

Henk, Nesrine, en Yorin gingen je voor. Twee van de drie hielden er freelance opdrachten aan over. De derde heeft een contract. Niet bang om veel te leren, hard te werken en in de zon te zitten bij het haventje om de hoek?