Select Page

Van niets naar een rockende video in 3 uur

Door Tigo Linkenkaer-Hansen okt 13, 2020

Freerunning is een interessante sport. De sport betekent voor elke freerunner iets anders. Ik ken mensen die het doen omdat ze mentale of fysieke grenzen willen doorbreken. Sommige mensen doen het omdat ze de volledige controle over hun lichaam willen krijgen.

Ik freerun zelf omdat het me uitdaagt om anders dan andere mensen naar obstakels te kijken. Ik probeer andere bewegingen op muren of plekken dan mijn vrienden. Ik word blij als ik creatieve sprongen combineer met veel fysieke kracht en controle.

Een van mijn freerunning-vrienden belde me ‘s ochtends op en vertelde me dat hij drie uur pauze had van school. Hij vroeg zich af wat ik aan het doen was en of ik langs kon komen. Eerst zei ik nee, maar toen dacht ik:

laten we gaan freerunnen! Dan neem ik een camera mee en zien we dan wat we gaan filmen. We gingen naar een freerunning plek en begonnen wat sprongen te maken. Toen begon ik na te denken over de verschillende manieren waarop freerunners trainen en springen en dacht dat het interessant zou zijn om een ​​video te maken waarin je zou zien hoe Beer traint. Dus ik pakte de camera en begon Beer te filmen. Ik filmde hem terwijl hij wat sprongen deed en hij hardop aan het denken was, zodat je kan zien wat voor problemen hij tegenkomt en hoe hij ze oplost. Ook heb ik een interview gefilmd zodat je hem beter kan leren kennen.

Op die manier heb ik binnen 3 uur een idee bedacht en gefilmd. Ik denk dat dit een goed voorbeeld is dat je niet over alles te veel moet nadenken en dat je het soms gewoon moet uitvoeren. Als je even de tijd hebt, kun je de video hieronder bekijken.

 

Wat je

vraag
ook is