Select Page

Ons Gretige oog

Door barbara van Limburg-Stirum apr 30, 2020

Wij creatieven, zijn visueel ingesteld. We drijven op prikkels en mooie beelden, proberen ons te verrijken en onze creativiteit nog verder te ontwikkelen door al het moois wat er om ons heen te zien is. Maar in deze tijden is er buiten ons beeldscherm – het luikje naar de wereld – wat minder te zien.

Om aan deze behoefte te voorzien zijn er fantastische initiatieven door onder andere het Rijksmuseum, je kunt een virtuele wandeling maken door de tuinen van Monet in Giverny en zo zijn er nog tal van mooie alternatieven in deze periode.

Niet alleen musea houden hun deuren nog even gesloten, maar helaas kan ook the World Press Photo Festival dit jaar niet doorgaan. Om de gretige ogen van ons allemaal tegemoet te komen, hebben ze een fantastisch alternatief: in samenwerking met Pakhuis de Zwijger in Amsterdam zenden ze op 30 april om 15.30u een Livecast uit! De moderater hiervan is Lars Boering, Managing Director van de World Press Photo. In deze Livecast wordt je geleid door een zeer divers en breed programma, waarbij de nadruk ligt op wereldwijde protesten; hét uitgelichte thema door de winnaars van de 2020 World Press Photo contest.

Intunen kan via deze link: https://lnkd.in/d5URfVm

Wat je

vraag
ook is