Select Page

Hoi, mijn naam is Sven Alkema. Ik ben 21 jaar en ben Audiovisueel Ontwerper en Vormgever. Ik ben afgestudeerd aan het ROC Midden Nederland in Amersfoort, op Audiovisuele Vormgeving en Animatie.

Wat een mond vol allemaal, in feite ben ik eigenlijk best straight forward. Ik houd sinds jonge leeftijd al van alles Fictie en Media; films, games, boeken, internet, noem maar op. Deze entertainment heeft mij en mijn passies gevormd: ik wist dat ik sowieso iets wilde doen in deze richting. Het maakt mij niet uit hoe en wat, zolang ik maar de mogelijkheid krijg om gave dingen te maken, bij voorkeur met andere gave mensen.

Tijdens mijn stage bij Koekepeer wist ik dat ik de mogelijkheid kon krijgen om dat hier te doen, dus na bijna 2 jaar ben ik weer terug om Sean en de anderen te helpen bij Koekepeer. Wanneer zij door de filmclips de tijdlijn niet meer kunnen zien, kom ik om ervoor te zorgen dat alles een beetje netjes de deur uit gaat. Als ik niet teveel afgeleid ben door de gezelligheid!

Maar ik hoor u al denken, wat doet hij dan wanneer Koekepeer alles in de hand heeft? Nee.. ik zit niet thuis te gamen. Oké wel.. maar het is niet het enige wat ik doe.

Ik ben ook nog contant bezig om mijzelf te ontwikkelen in verschillende aspecten: tekenen, schrijven, drinken met de boys, cursussen, freelance en misschien een schim van een onderneming. Dit draagt er allemaal aan bij dat ik uiteindelijk de vrijheid heb om mijn eigen verhalen te maken, dat is wel mijn globale ambitie. Of dat uiteindelijk film of animatie gaat worden, is nog niet 100% duidelijk. Ik leun nu meer richting animatie, maar film lijkt mij ook lachen.

Ik zie wel hoe het allemaal loopt, ik ga het liefst mee met de flow. Maar één ding weet ik nu zeker: ik ga het weer heel leuk hebben bij Koekepeer en kijk uit naar alle projecten waar ik een steentje kan bijdragen.