Select Page

Koekepeer Live. 

Hoe zet je een live-event op? Hoe maak je de verbinding met jouw publiek en hoe doe je dat veilig? Door onze televisieachtergrond te combineren met onze campagne- en storytelling expertise, bouwen we samen een prachtig live-event. Ons team heeft alles in huis voor een meercamera-registratie in onze studio of op locatie.  

Meteen aan de slag?
We helpen je met het creatieve concept, de campagne eromheen en het streamen van je uiteindelijke event. Als het nodig is nemen we je zoveel mogelijk uit handen. Vraag naar de mogelijkheden voor jullie op maat gemaakte live-event.

Sfeervolle op locatie of in onze studio
Het mooiste is natuurlijk om uit te zenden vanaf je eigen hoofdkantoor of op een andere bijzondere plek. Wat dacht je van onze Koekepeer studio in de Indische buurt in Amsterdam? Wij hebben onze sfeervolle studio zo ingericht dat wij live of semi-live meercamera-registraties of streams kunnen verzorgen.

Live vanuit eigen hoofdkantoor
Een mooi voorbeeld is de live-talk die we in samenwerking met Eneco maakten. In talkshow-setting bespreken de gasten hun visie op de toekomst van de energiemarkt en wat dat voor medewerkers betekent. Ons team werkte nauw samen met de communicatieafdeling. Wij brieften de gasten, maakten het script, draaiboek en verzorgden de meercamera-registratie.  

 

Wat je

vraag
ook is