Select Page

Mijn naam is Yorin Kamping. 18 jaar, en student audiovisuele vormgeving. Ik ben geboren in Utrecht en woon al ruim 12 jaar in Vianen (een stad waar werkelijk waar niks bijzonders te doen is.)

Ik heb in mijn 2e leerjaar stage gelopen bij de Koninklijke Nederlandse Landmacht te Amersfoort. Ik heb hier gewerkt aan een aantal toffe projecten, ik heb geschoten met een geweer en heb mijn hersens getraind met Max Geheugentrainer.

Ik hoop dat ik bij Koekepeer net zulke vette projecten mag gaan doen. Ik hoop mijzelf te kunnen ontwikkelen op het gebied van animatie en het bewerken van video’s.

Ik ben groot fan van Star Wars, woordgrappen en fotografie. Ik ben mijzelf de laatste paar jaren steeds meer aan het focussen om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van fotografie. Ik heb een paar maanden terug een eigen camera gekocht en probeer op deze manier meer ervaring op te doen op het gebied van video- / fotografie.

Op het moment doe ik niet aan sport. Maar als het weer het toelaat houd ik er van om te longboarden met een groep vrienden. Voor dat ik begon met mijn opleiding hockeyde ik 3 keer per week. Ik ben hier uiteindelijk mee gestopt wegens tijdgebrek en het ontbreken aan motivatie.

Sommige mensen vragen mij wel eens: “Wat wil je nou gaan doen na deze opleiding?” Geen idee. Misschien wil ik naar het HBO. Of ik neem een tussenjaar en ga reizen. Dat is sowieso iets wat ik nog in mijn leven wil doen: een wereldreis maken. Ik wil heel erg graag een keer naar Amerika of naar Azië.

Als ik tijd over heb na school besteed ik deze tijd voornamelijk aan het spelen van games met mijn vrienden of aan het luisteren van muziek.

Inspiratie nodig? Schrijf je in voor de Koekepeer nieuwsbrief.
Ideaal voor een korte pauze, boordevol inspirerende artikelen en content. Geen spam, beloofd.