Select Page

Hi! Ik ben Barbara, de nieuwste aanwinst van Koekepeer, waar ik vanaf nu als Producer aan het werk ga. Ik ben 28 jaar, ben in 2015 afgestudeerd aan de Junior Academy voor Art-Direction & Design in Amsterdam, waarna ik als freelance Art-Director aan de slag ben gegaan, onder andere met Koekepeer.

Het was meteen vuurwerk, want mijn freelance-days are over en ik ben superblij dat ik nu écht onderdeel van het team ben!

Daarnaast heb ik nog een grote passie waar ik tevens mijn werk van heb gemaakt; ik treed op als DJ en produceer mijn eigen muziek. Af en toe schiet ik een zijweg in als singer-songwriter, met radio-debuuts en mooie optredens als gevolg. Hier haal ik enorm veel plezier uit, maar het heeft me ook geleerd mijzelf als merk in de markt te zetten; hoe benader je jezelf als merk, hoe ziet jouw markt eruit en hoe breng je jezelf en jouw verhaal zo goed mogelijk over? Dat is super interessant en leerzaam, gezien ik dat normaal gesproken voor anderen doe. 


Voor een creatieve duizendpoot is dit een mooie combinatie. Ik houd van uitdaging en diversiteit en op deze manier haal ik het meeste uit mezelf. Daarnaast geloof ik dat het één het ander alleen maar versterkt. Dat vind ik zo mooi aan Koekepeer, het is een divers bureau met meerdere gezichten. Iedere dag is daardoor anders, zo ook de projecten en klanten. Koekepeer vertelt mooie verhalen, échte verhalen. Ik kan niet wachten mijn bijdrage te leveren en mijn liefde voor storytelling hier te kunnen delen.