Select Page
Het jaarlijkse prijzenfestijn voor de creatieve industrie zit er weer op. Tijdens het Cannes lions festival werd het beste werk beloond met de felbegeerde leeuw. Voor ons is dit het moment om te kijken wat de beste campagnes van vlees en bloed zijn. Onderstaande selectie bevat vijf campagnes die aantonen dat verhalen van vlees en bloed je zowel kunnen raken als verrassen door middel van creativiteit.
Project Revoice
Herinner je de Ice Bucket Challenge nog? Eén van de initiatiefnemers hiervan is inmiddels zijn stem verloren. Een stem waarmee hij heel veel heeft betekend voor andere mensen met ALS.

Fitbit first time
Een prachtig voorbeeld van een video van vlees en bloed. Meer dan één man met een verhaal heb je niet nodig. Sommige verhalen kunnen in één shot worden gevangen.

JFK Unsilenced
Op 22 november 1963 werd JFK neergeschoten op weg naar de Dallas Trade Mart. Op deze plek zou hij gaan speechen. Door de nieuwste technologische ontwikkelingen kunnen we deze speech toch beluisteren, en dat uit de mond van JFK zelf.

The Ikea Human Catalogue 
Ikea maakt de catalogus van 2018 onvergetelijk.

Fighting Cancer
Vechten tegen kanker is één van de zwaarste en moeilijkste dingen die er is. Toch hebben veel kankerpatiënten last van een gat op hun CV als zij de ziekte hebben overwonnen. Deze campagne maakt gebruik van de mogelijkheden van LinkedIn om het gevecht tegen kanker juist in te zetten bij de zoektocht naar een nieuwe baan.