Select Page

De Catchphrase case

Door Barbara van Limburg-Stirum okt 12, 2020

Elke geweldige voetbalwedstrijd, congres of concert brengt enthousiasme met zich mee, en of je het nu leuk vindt of niet, bij groot enthousiasme hoort goede beveiliging. In deze surrealistische 1,5 meter afstand-tijden, zijn we op zoek naar een nieuwe manier om connecties te maken én innovaties. Onze manier van werken is drastisch veranderd, wat resulteerde in inspirerende nieuwe oplossingen.

Ook Koekepeer is blijven innoveren, wat resulteerde in ons kleine zusje: Tjalp!

Met Tjalp maken we grote stappen en daarom zijn we ook heel blij je voor te stellen aan onze Tjalp-klant en Tjalp-partner: Catchphrase. Catchphrase is een gloednieuwe app die organisaties en bedrijven helpt met een vliegende start wanneer ze een evenement willen organiseren. De Catchphrase-app stelt teams – beveiliging, catering, gastvrijheid – in staat om gemakkelijk briefings te delen en controleren en biedt ter plaatse ondersteuning.

Deze nieuwe mobiele oplossing stimuleert de communicatie en betrokkenheid. Dit alles leidt tot het uiteindelijke doel: het team voelt zich geliefd, verzorgd, gemotiveerd en gewaardeerd. Deze nieuwe manier om teams te briefen is de nieuwe manier van werken.

We zijn zo blij om al deze nieuwe innovatieve ideeën te zien. Hoe bedrijven zich op zo’n inventieve manier aanpassen aan de nieuwe manier van leven. En het allermooiste is nog dat wij deel mogen uitmaken van deze lancering, met Tjalp – Produceer eenvoudig en snel betaalbare video’s met professionele acteurs. Maak video’s om te trainen of een product uit te leggen. Prijzen vanaf €299,-. Met onze online videoplatform Tjalp, we hebben ons voorzien ervaren woordvoerders om het bericht van Catchphrase te vertellen. Omdat hey, zo’n geweldig product op de juiste manier gepresenteerd moet worden.

Wat je

vraag
ook is