Select Page

Heey de groeten uit Breda!

Ladies and gentlemen, ik zal mezelf voorstellen. Ik ben Serge Musoko en ben 25 jaar. Ik woon al bijna 5 jaar in Breda. Koning Willem I College in Den Bosch is de thuisbasis waar ik mijn opleiding tot AV-specialist/ Filmmaker volg. Een enorm grote school met veel opleidingen. Ik heb mijn ups gehad op die school en nu ga ik mezelf upgraden bij Koekepeer in Amsterdam.

Mijn ervaringen en visie

That’s me. Always rejoicing about life!

Mijn ervaring is zeer positief over de bedrijf zelf. Het team dat mij begeleidt is niet alleen professioneel, maar ook heel down to earth. Ik leer veel en krijg meteen verantwoordelijkheid en vrijheid. Ik ga tijdens mijn stage ook werken aan mijn eigen project. Wie zou zoiets niet willen als filmmaker of beter gezegd als kunstenaar/artiest. Dat je lekker je gang mag gaan en doen wat jij graag wil, zonder enige druk of opinie van anderen.

Het is überhaupt niet verkeerd om ideeën van mensen te gebruiken, maar ik als artiest kies voor authentiekheid en ik wil mezelf daarin ontwikkelen.

Lukt dat in mijn eentje? Natuurlijk niet! We werken samen. Met het team van Koekepeer krijg ik de kans om niet alleen te leren en ontwikkelen, maar ook om verder te lopen op de traptrede van het filmavontuur dat in de toekomst plaats gaat vinden.