Koekepeer zoekt 

verhalenmakker

Jij

Je bent een creatief schaap met vijf poten.

Vragen, lezen, bedenken, schrijven, designen, produceren, filmen, fotograferen, regisseren, interviewen, monteren. Je kan het en wat je nog niet kan pak je met twee handen aan. Continu leren. Beter worden, jezelf en je werk naar het volgende level brengen.

 We

Wij zetten onze skills en creativiteit in om klanten te helpen hun verhaal op een zo goed mogelijke manier te vertellen. We gaan tot het gaatje voor het perfecte plaatje en zetten de wekker om 4 uur als we de zonsopkomst maar enigszins in een verhaal kunnen schrijven.

 Dit doen we voor merken zoals: Wageningen University, Philips, Het Begint met Taal, NCOI Groep en FairWork. In onze ogen zijn wij hét authentieke storytelling bureau van Nederland. Zelf noemen we dat: Verhalen van Vlees en Bloed.

 Together

Wij nemen een briefing zelden letterlijk en vragen door totdat we bij de kern zijn.

Zie je een kans om een klant verder te helpen? Doen! Zijn zij blij en wij dus ook.

We beginnen 3 dagen per week en kunnen dit – als het lekker gaat – eventueel uitbouwen naar full time We zitten met ons kleine team in een warm en stijlvol clubhuis in de Indische Buurt in Amsterdam. Niet elke dag, want we werken natuurlijk ook thuis.

 Koekepeer worden? Help mee om ons werk en ons bedrijf naar het next level te tillen. Wij geloven dat iedereen een verhaal heeft dat het waard is om dat verhaal zo goed mogelijk te vertellen. Wat is jouw verhaal?

Zoeken wij jou?

Laat van je horen!